31 ago 2011, 1:36

С дъжда... 

  Poesía
780 0 15

 

Някой ден…

… в някой следващ спектакъл

след поредните зими

след всички „дали”…

по затихнали стъпки

всред сънен остатък

там където за още

Луната крещи…

някой ден

по неволя

по боси нозе

и по прашни пътеки

незнайно къде…

някой ден надживял

и последните думи

нежелан

оскотял

някой ден

след смъртта ми…

 

ще покълне живот

в нежни капки

с дъжда!

 

Някой ден…

… за да бъда

отново

мечта…

 

                                                     ... yağmur yağar çamur olur...

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??