Някой ден…
… в някой следващ спектакъл
след поредните зими
след всички „дали”…
по затихнали стъпки
всред сънен остатък
там където за още
Луната крещи…
някой ден
по неволя
по боси нозе
и по прашни пътеки
незнайно къде…
някой ден надживял
и последните думи
нежелан
оскотял
някой ден
след смъртта ми…
ще покълне живот
в нежни капки
с дъжда!
Някой ден…
… за да бъда
отново
…
мечта…
... yağmur yağar çamur olur...
© Бехрин All rights reserved.