27 ago 2005, 14:38

С глава в пясъка 

  Poesía
767 0 0
Продължавам да питам
каква е твоята съдба?
Да не би да те притискам,
мълчалива е твоята лъжа.

Дните си минават,
времето не пита.
Страховете се показват.
Моля те не ме оставяй да заспя!

Всеки ден които идва
се опитва да ме погуби.
Аз простичко си питам -
къде душата ми се игуби?

Не се предавай в ноща!

Продължавам да питам -
демон ли беше това?
От страх се скитам,
а в главата ми тъма.

Дните си минават,
съдба след съдба.
Думите ни изгарят -
от страховете в нашите сърца.

моля те не ме оставяй да заспя!

Всеки ден които идва
се опитва да ме погуби
Аз простотичко си питам,
къде душата ми се изгуби?

Не се предавай в ноща!

Господи,
моля те потърси ме,
моля те спаси ме,
моля те освободи ме от моето болезнено съществуване!

Моля те Господи не ме оставяй да заспя,моля те Господи
Ох,моля те Господи не оставяй да се предавам в ноща,моля те Господи
Ох,моля те Господи не оставяй да се предавам в ноща,не ме оставяй да умра!
Моля те Господи не оставяй да се предавам в ноща,не ме оставяй да умра!

© Христо Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??