31 jul 2008, 14:39

... с кървави ръце... 

  Poesía » De amor
869 0 1

Недей...
не ме напускай точно когато имам нужда от теб...
Недей...
не разрушавай света ни, пълен с хубави моменти...
Недей...
не убивай последните ми надежди...
Направиш ли го - аз умирам,
потънала в мрак, с кървави ръце и с пречупено
сърце...

© Глория Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??