31.07.2008 г., 14:39 ч.

... с кървави ръце... 

  Поезия » Любовна
858 0 1

Недей...
не ме напускай точно когато имам нужда от теб...
Недей...
не разрушавай света ни, пълен с хубави моменти...
Недей...
не убивай последните ми надежди...
Направиш ли го - аз умирам,
потънала в мрак, с кървави ръце и с пречупено
сърце...

© Глория Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??