27 feb 2021, 21:36

С любов 

  Poesía » Civil
211 0 1

С любов
 

Притихват всички минали заблуди
от търсене на истински любови,
затичани през младите ми лудостти
преминали през болки и тревоги.

 

Колко много хвърлено по вятъра
да открием любовта във образи,
на дълбокото играли сме в театъра - 
колко много роли сме изплакали. 

 

И днес на тихо в оазиса на дните
четем написаните си поеми,
знаещи, че младостта е можеща,
а мъдростта е - в есенното време!

 

И, искам пак с любов да ме накаже - 
дори да бъда нейна грешница. 
И, сядам на колене да и шепна:
направи ме доживотна твоя пленица!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "А мъдростта е - в есенното време"...
    Хубав стих.
Propuestas
: ??:??