12 ago 2010, 21:53

С любов ме накажи 

  Poesía » De amor
835 1 5

С любов ме накажи,

когато плача за теб.

Устни до моите доближи

и жадно впий в мен.

 

Открадни ми душата,

примами я със страст.

Научи ме да бъда жената,

покорна на твоята власт.

 

С очи ме изпивай,

в любовен плен ме хвани.

Бавно с целувки ме убивай,

без дъх ме остави...

 

С любов ме накажи,

когато страстно името ти изричам.

Бъди жесток, не ме жали -

аз до полуда те обичам.

 

Сърцето ми давам ти за награда,

каквото искаш с него прави.

Накарай го да страда -

с любов го накажи.

 

2008г.

© Катя Бобойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??