14 may 2013, 10:11  

С малко страх в очите 

  Poesía » Otra
542 0 6

С малко страх в очите

 

сънувах сън (то може ли изобщо да се спи
когато запетаите превръщат се в сълзи)
за някакъв забравен свят на многоточия
мастилено проблясващ в храсталака на сюжетите

 

(държа в ръката си сред виещата тъмнина
трошиците на думите и храня с тях куплетите)
по облачната диря на въздишките коравата
като втвърден бетон действителност препуска

 

(отпусна ли се ще се скъсат нишките
и времето ще се изниже тихичко в пролуката)
към прозата която в дълги изречения подрежда
различните по цвят одежди на мечтите ми

 

(будилникът обича като кресне рано сутрин
да го поглеждам с малко страх в очите)

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??