9 ene 2007, 0:57

С мене да танцуваш 

  Poesía
1135 0 7

Сълзи, сълзи... Спри ги! Моля те!

Очите ме заболяха – моите,

a твоите – все са си така усмихнати,

макар че любовта ми върна ти.


Боли, боли... Сърцето боли ме...

Ела и прегърни ме! Стопли ме!

Не искаш сърцата ни заедно да туптят.

Искаш да си търся нов път.


Спомени, спомени – камъни идващи,

връхлитащи, разрушаващи, убиващи

сърцето, душата, тялото, мисълта,

но най-вече любовта.


Любовта, любовта – така съкровена,

защо не може да бъде споделена?

Аз, ти, твоята ръка, моята ръка,

на устните ти – засъхнала моята сълза.


Мечти, мечти... Не! Само една –

да усещам твойта топлина,

страст, нежност и желание,

да бъда с теб без страдание.


Ела! Ела! Как те искам!

До тебе силно пак да се притискам!

С жест, усмивка, дума ти да ме целуваш,

а в останалото време – със мене да танцуваш.

© Суси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??