24 oct 2009, 0:22

С надежда 

  Poesía » Civil
422 0 1

Вяла надежда

крепи душата,

света подрежда.

Малка и лека

дори да бъде,

тежест голяма

замества с утеха.

Не се отказвай

и да изглежда,

че е безмислен,

до нищо не се свежда

просторът на дните,

поспри, стопли се

с глътка надежда.

В рая отвежда.

 

 

 

 

17.10.2009г.

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??