30 dic 2020, 17:17

С надежда чакам 

  Poesía » Otra
305 0 0

С надежда чакам

Новата Година!

С надежда чакам

и Дядо Коледа до комина!

Да дойде усмихнат,

на масата да се разположи,

в моето чорапче

ваксина да сложи!

Та надалече да хвърля

шлемове и каски,

в огъня да изгоря

всички маски,

близките си да обсипя

с прегръдки, милувки,

да изпратя на всички

хиляди целувки!

 

Весела Нова Година Откровенци!

© Никола Яндов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??