21 jun 2013, 16:11

С надвикване 

  Poesía » Otra
313 0 0

Макар че няма аргументи,
но гласът ме е висок,
измисля цифри и проценти,
за слепите той стана Бог!
И много скоро тая "мента"-
стана клечка в  Парламента! 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??