21.06.2013 г., 16:11 ч.

С надвикване 

  Поезия » Друга
314 0 0

Макар че няма аргументи,
но гласът ме е висок,
измисля цифри и проценти,
за слепите той стана Бог!
И много скоро тая "мента"-
стана клечка в  Парламента! 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??