20 mar 2008, 19:31

С писък... с болка... 

  Poesía » De amor
620 0 1
С писък заглушавам гласовете,
ликът ти, тъгата...
На инат не чувствам сълзите,
падащи от очите... давещи душата.
С болка възкръсвам от нищото,
бягам от мен самата,
не искам, не мога, не трябва
... но ще се надявам някой да
пробуди пак в мен жената.
Сега съм сянка... от твоята ирония,
капка на дъното на океана... нямам любов,
ти прогони я!

© Красинка кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??