31 may 2014, 21:44

С рокля на точки 

  Poesía
1030 2 4

В калните локви
с рокля на точки -
боса и дръзка -
превзема света.
Небесни откоси
танцуват до нея.

Поройно се лее
и пее дъжда.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??