3 ene 2010, 21:40

С теб 

  Poesía
577 0 0

Погледите, желанията с привличанията -

да поискваш да ме целуваш и прегръщаш, топлейки ме;

думите и гласът ти

са достатъчни

и ми стигат

да съм възбуден

и задоволен в сексуалната ми

интимност с теб.

Моментът - миг внезапен

и светкавичен

заместват сполучливо

часовете игри романтични,

движения с докосвания и звуци.

Подарява ми времето и въздухът

вълшебството изненада

с вълнения, емоции звучни,

с гласа ти - свещник в тъмното.

Настроението ми с теб е

съвършено различно

и интересно възхитително.                                 

 

 

                                                                                                                              Г.Ф.Т

 

© Георги Табаков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??