Погледите, желанията с привличанията -
да поискваш да ме целуваш и прегръщаш, топлейки ме;
думите и гласът ти
са достатъчни
и ми стигат
да съм възбуден
и задоволен в сексуалната ми
интимност с теб.
Моментът - миг внезапен
и светкавичен
заместват сполучливо
часовете игри романтични,
движения с докосвания и звуци.
Подарява ми времето и въздухът
вълшебството изненада
с вълнения, емоции звучни,
с гласа ти - свещник в тъмното.
Настроението ми с теб е
съвършено различно
и интересно възхитително.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены