С теб
Едно единствено желая.
Едно единствено шептя.
За едно единствено мечтая -
с теб да бъда до безкрая..
С теб се чувствам тъй различно,
всичко в теб е романтично...
Желая аз да бъда с теб до края,
до смъртта и в рая...
© Красимира Гицова Todos los derechos reservados