20 апр. 2010 г., 22:18

С теб 

  Поэзия » Любовная
775 0 0

 С теб


Едно единствено желая.

Едно единствено шептя.

За едно единствено мечтая -

с теб да бъда до безкрая..

С теб се чувствам тъй различно,

всичко в теб е романтично...

Желая аз да бъда с теб до края,

до смъртта и в рая...

© Красимира Гицова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??