6 sept 2009, 10:12

С теб до края 

  Poesía » De amor
515 0 0

Ще разглеждам мълчаливо твоето сърце,

устните ти ще докосвам с парещи ръце,

ще опипвам всяка сянка на лицето ти,

ще се лутам в нежността на миризмата ти.

Пак ще вдишвам всяка твоя дума,

с тихи звуци ще усещам и парфюма ти,

искам да докосвам всяка част от теб,

тялото ти да разтапям като лед...

 

Искам да ме гледаш със желание,

да допирам устни в теб и да изгарям,

и телата ни да са до болка заедно...

Искам да съм с теб до края...

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??