6 nov 2013, 21:04

С този стих 

  Poesía » De amor
526 0 0

Днес чрез този стих

искам да кажа няколко неща,

които умишлено скрих,

но вече не ще мълча.

 

Обичам те безкрайно много,

думите не стигат да се изразя.

В сърцето ми зае специално място

и това не мога да го променя.

 

За мене ти си всичко,

животът ми се върти около теб.

Без теб аз съм нищо,

без теб пусто е навред.

 

Обичам те, любов моя,

ти осмисли животът ми.

Искам с теб пътя да извървя,

вечно да сме двама аз и ти.

© Пролетното момиче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??