Очите му в очите ù се спряха -
зелено, синьо - истинско море,
вълни от страст и нежност се разляха
от неговите в нейните ръце.
Потънаха. Небето се разтвори.
Любов ли е? Навярно е любов.
Сърцата им без думи си говорят,
докосват се и бият в ритъм нов.
Телата им се сливат и танцуват
гореща салса в тази луда нощ.
Очите му в очите ù рисуват
безпаметно желание за още...
© Яна Вълчева Todos los derechos reservados