7.12.2012 г., 19:20 ч.

Салса 

  Поезия » Любовна
758 0 5

 

 

Очите му в очите ù се спряха -

зелено, синьо - истинско море,

вълни от страст и нежност се разляха

от неговите в нейните ръце.

Потънаха. Небето се разтвори.

Любов ли е? Навярно е любов.

Сърцата им без думи си говорят,

докосват се и бият в ритъм нов.

Телата им се сливат и танцуват

гореща салса в тази луда нощ.

Очите му в очите ù рисуват

безпаметно желание за още...

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??