29 jun 2007, 13:54

Сама 

  Poesía
634 0 3
Няма те до мен,
пък си в мислите ми днес,
и вчера, и нощес!
Нямам аз покой -
все някой нещо иска,
този път пък кой?
Нямам право да роптая
ще го свърша, ще сведа глава...
Имам право да се моля
за живота занапред
дай Боже - той да е със теб!

© Мариета Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??