29 июн. 2007 г., 13:54

Сама 

  Поэзия
633 0 3
Няма те до мен,
пък си в мислите ми днес,
и вчера, и нощес!
Нямам аз покой -
все някой нещо иска,
този път пък кой?
Нямам право да роптая
ще го свърша, ще сведа глава...
Имам право да се моля
за живота занапред
дай Боже - той да е със теб!

© Мариета Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??