Сама съм много години.
Сама, в очакване на хубавите дни -
дни, в които самотата ще изчезне,
дни, в които ще си до мене ти.
Сама съм - винаги съм била самотна,
дори отглеждайки двете си деца,
аз пак бях сама...
... И ето, появи се ти, влезе в сърцето ми,
в моите нощи и дни.
Чакам те...
... Сама съм. Моля те, помогни!
Много години в болка изживях - тъгувах, страдах,
плачех и сама стоях....
Защо ми бе писано да премина през всичко това?
Може би, за да разбера какво е щастие сега...
... Не искам повече да съм сама!
© Галина Атанасова Todos los derechos reservados