17.04.2010 г., 0:31 ч.

Сама 

  Поезия » Друга
853 0 3

Сама съм много години.

Сама, в очакване на хубавите дни -

дни, в които самотата ще изчезне,

дни, в които ще си до мене ти.

Сама съм - винаги съм била самотна,

дори отглеждайки двете си деца,

аз пак бях сама...

... И ето, появи се ти, влезе в сърцето ми,

в моите нощи и дни.

Чакам те...

... Сама съм. Моля те, помогни!

Много години в болка изживях - тъгувах, страдах,

плачех и сама стоях....

 

Защо ми бе писано да премина през всичко това?

Може би, за да разбера какво е щастие сега...

 

... Не искам повече да съм сама!

© Галина Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ;( тъжно, но аз знам, че щом човек силно иска получава и ти няма да си сама, поздрав краив стих
  • !!!
  • Няма и да си, все пак ако не е този...ще е друг...винаги се намира някой, който да те кара да се чувстваш изпълнена, друг е въпроса дали искаш да го видиш
Предложения
: ??:??