27 mar 2011, 20:43

Сама 

  Poesía » De amor
686 0 1

Много отмина и малко остана,

към теб вървя, а в душата рана.

Много поиска, а малко ми даде,

за мене трохите,

а за други се раздаде.

Хиляди хора, а пак сама вървя,

уж си до мене, а все не е така.

© Полина Красимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??