Mar 27, 2011, 8:43 PM

Сама 

  Poetry » Love
635 0 1

Много отмина и малко остана,

към теб вървя, а в душата рана.

Много поиска, а малко ми даде,

за мене трохите,

а за други се раздаде.

Хиляди хора, а пак сама вървя,

уж си до мене, а все не е така.

© Полина Красимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??