1 ago 2006, 15:15

Сама 

  Poesía
898 1 4

В черен мрак душата ми обгърна,
тръгна си от мен и дори не се обърна.
Не пророни за мен и една сълза,
остави ме да страдам сама,без душа.

И днес е празно сърцето в мен,
и още си спомням за онзи ден.
Сърцето не ще забрави как си замина,
едновременно мрази,обича и проклина!

© Никол Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??