4 oct 2004, 0:32

Само ако... 

  Poesía
864 0 2
Само ако можеше
в мойте очи да погледнеш
Само ако желаеше
не би могла да оцелееш
Само ако беше
с мен щеше да се слееш

Само ако можех
теб да залича
Само ако желаех
но неискам да мълча
Само ако бях
но не съм и душата си сеча

Само ако...
/аз не сьм за таз\' земя/
Само ако...
/иска ми се да умра/
Само ако...
/и да бдя като ангел над теб в нощта/

© Христо Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??