22 abr 2008, 8:09

Само, ако знаеше... колко много те обичам 

  Poesía » De amor
6316 0 3
Само, ако знаеше... колко много те обичам

Ако наистина знаеше колко много те обичам,
никога не би ми причинил болка!
Ако наистина знаеше от какво имам нужда,
за да живея, никога не би си тръгнал.
Ако наистина знаеше какво всъщност е любовта,
никога не би изрекъл думите „довиждане” или „сбогом”.
Осъзнаваш ли наистина колко много те обичам,
можеш ли истински да вникнеш в мен
и дори само за миг да видиш любовта,
събрала се в сърцето ми?
Осъзнаваш ли всъщност,
кой е най-важният човек за мен на този свят?
Осъзнаваш ли всъщност, какво искам да ти кажа,
когато ти казвам „обичам те”
и знаеш ли наистина какво означава,
когато ти казвам, че ми липсваш,
знаеш ли въобще какво е липсата
и какво е чувството, когато човека,
когото обичаш не е до теб?
Съсипва ли те това чувство,
когато си мислиш за мен в отсъствие,
а знаеш ли наистина, че мен ме убива липсата ти?
Ако наистина знаеше колко много те обичам,
щеше да си най-щастливият човек на света.
Ако наистина знаеше колко много те обичам,
нямаше да имаш нужда от нищо друго.
Ако наистина знаеше колко много те обичам,
никога нямаше да позволиш да ме изгубиш
и ако наистина знаеше колко много те обичам,
щеше и ти да ме обичаш толкова!
Кажи ми само едно - какво толкова не ти давам,
какво ти липсва, какво не ти достига,
какво още искаш, за да бъдеш само с мен?
И ако аз не съм момичето на твоя живот,
ако не ме обичаш истински,
ако не си готов да си само с мен,
защо просто не ми го кажеш?
Ще ме боли, но по-добре от истина,
отколкото от лъжа.
Какво толкова не ти дадох,
не те ли направих щастлив, не си ли щастлив?
Толкова въпроси, а дори не намирам отговор
или може би не искам да го видя и осъзная.
Щом можеш да причиниш това на момичето,
което те обича най-много на този свят,
то значи ти не я заслужаваш
Това не е любов, а просто заблуда.
Ако наистина знаеше колко много те обичам,
никога не би позволил от очите ми да текат сълзи,
никога...
… но само, ако знаеше колко много те обичам,
само, ако знаеше…

© Паолина Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Ако наистина знаеше колко много те обичам,
    никога не би позволил от очите ми да текат сълзи,
    никога..."
    И аз някога си мислех така, но уви... Браво за прямостта
  • Емоционален стих!
  • Тук определено има много чувства,звучи изживяно,звучи истинско...Много ми въздейства този стих , браво , поздравления, справила си се много добре
Propuestas
: ??:??