17 dic 2007, 9:13

Само думи 

  Poesía » De amor
734 0 4
Преди да тръгнеш ме попитай,
попитай ме дали ще мога да живея,
и ако пак намериш смисъл,
поне не ме сравнявай с нея...

Разбирам всичко..."аз съм умна...",
нали така ми каза във оная вечер,
когато любовта ми лумна...

Но умните по-често са обречени на свойте мисли,
отколкото невежите,
които виждат само думи,
на тези бели листи...

Така е по-добре за теб,
освободи ума ми,
желая ти във всичко и навсякъде
да виждаш само думи...

© Галина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??