7 feb 2007, 18:46

Само един живот 

  Poesía
809 0 9
Върти се колелото на живота
и всеки в хаоса безумен
си свири собствената нота
и търси своя рай загубен
на кръстопътя на съдбата,
която ни напомня всеки ден,
че по-сурови стават правилата
за малкия човек обикновен.

Не спира въртележката зловеща
дори и смъртно да си уморен,
тя непрестанно те подсеща,
че си жив и че имаш мен.
И в хаоса безумен може би
за тебе аз съм твоя рай,
затова безумно ме люби,
а аз ще изпея нотите докрай...

© Валентина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??