9 mar 2010, 12:15

Само глупачките се влюбвали 

  Poesía » De amor
1211 0 18

Ще ти драсна клечка кибрит.

И ще запаля цялата ти същност.

Ти ще ми казваш на мен ,

че глупачките само се влюбвали.

Ти ще ми казваш, че вчера,

докато си ме  обладавал егоистично,

си се объркал в екстаза

и си ми казал, че ме обичаш.

Ти ще ми казваш, че днес съм ти задушаващо близка.

Вчера звънеше в 6 и повтаряше,

че съм ти липсвала.

Ти ще ми казваш, че съм ти втръснала

от безразличното ми овчедушие...

Искал си да те ревнувам.

Затова си лягал до другите.

Искал си точно в 8 да бъда цялата  от коприна.

В 9 да лягам под ножа.

В 10 да си отида.

Може и на глупачката да ти приличам.

Както казваш, само те се били влюбвали.

Но само да  драсна клечка кибрит.

Ще изгориш от любов на секундата.

………………………….

Само глупачките се влюбвали?

© Наталия Божилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??