8 ene 2009, 14:36

Само още сто... 

  Poesía » De amor
1375 1 21
(посветено)

Чувал ли си колко те обичам?
(свят ти се завива от това!)
Всеки ден пред тебе го изричам,
всеки ден те галя със слова.

Виждал ли си колко те ревнувам?
(даже от предмети без душа!)
Искам само аз да те вълнувам!
(да - егоистично е това...)

Мислил ли си тайно, че съм лоша?
(трудна за преглъщане съм, знам!)
Винаги държа да се наложа!
(и в бъдеще едва ли ще се дам...)

Може би съм малко невъзможна.
(често безпричинно ме търпиш!)
Минаха години... Ако може
още сто поне да издържиш!

© Васка Мадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??