10 oct 2010, 17:41

Само помни 

  Poesía » De amor
820 0 0
Само помни Написана на : 2010-10-10 14:00:25

Отново е есен, октомври пъстрее,

защо ли дърветата ронят сълзи?

Природата още за тебе жалее,

а облак отровен слънцето скри.

 

Скръбта по лицето ми бавно рисува

кръгове тъмни по бледи страни.

Тихата болка в очите ми плува,

прегърнала спомен, душата мълчи.

 

Отново е есен, октомври пъстрее,

повтаря се всичко, само не ти.

Затварям очи, ликът ти се рее

и сякаш ми казва: "Само помни!"

 

Моята обич как да забравя,

с нея живея, макар да боли,

и за едничко много се моля -

да ме почакаш както преди.

 

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??