23 nov 2023, 8:43

Само стъпка 

  Poesía » De amor
164 0 2

     

        Само стъпка

 

Само стъпка ме дели от тебе,

само стъпка – любовта.

Вън е есенно студено време,

вее вятър в жълтите листа.

 

Само стъпка ме дели от тебе,

знам защо обичам аз

и дъждът не може да ми вземе

чувствата във този час.

 

Само стъпка ме дели от тебе,

ето спуска се нощта.

Само стъпка ме дели от тебе,

още вярвам в чудеса.

 

Но не знам защо, защо не мога

стъпката да извървя,

пътят е объркан и изчезва

с теб и любовта.

               Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??