23.11.2023 г., 8:43 ч.

Само стъпка 

  Поезия » Любовна
114 0 2

     

        Само стъпка

 

Само стъпка ме дели от тебе,

само стъпка – любовта.

Вън е есенно студено време,

вее вятър в жълтите листа.

 

Само стъпка ме дели от тебе,

знам защо обичам аз

и дъждът не може да ми вземе

чувствата във този час.

 

Само стъпка ме дели от тебе,

ето спуска се нощта.

Само стъпка ме дели от тебе,

още вярвам в чудеса.

 

Но не знам защо, защо не мога

стъпката да извървя,

пътят е объркан и изчезва

с теб и любовта.

               Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??