27 nov 2010, 0:19

Само сърцето прави сметка 

  Poesía » Otra
577 0 0

Само сърцето прави сметка  


По-хубаво е всичко твое

да е постигнато със собствени ръце

подаръкът винаги е свое

на друг  човек  на  чуждото лице   

Затворена  стоиш  в  клетка

макар   златна  да  е тя

душата страда сякаш знае

само сърцето прави сметка

Дарението ти идва даром

а струва скъпо след това

Да не желаеш пак страдаш

няма сън покой за твоята душа


© Луиза Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??