2 jun 2007, 10:35

САМО ТРИ, НО ИСТИНСКИ 

  Poesía
935 0 5
 

САМО ТРИ, НО ИСТИНСКИ


Само в лятно

салкъмено време

случва се принц пясъчен

да поеме

своята мисия

слънчева

през юнската ръж,

... и Рицар,

и скитник, и мъж...


Щастливи са

всички онези,

които през юли, пленени

от надежди

и крехки, и знойни,

примамливи,

страстния зов са дочули,

в Целувки

под налетите дюли...


Понесени от

август лазурен

в морска омайна тревога,

посрещнали

живота бурен

гларуси

крила огъват мощно,

от Маяци

ревнуват ни... снощно...


01.06.2007год.

© Делфи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??