22 may 2008, 16:47

Само твоя 

  Poesía » De amor
632 0 7
По-невинен от бесило,
по-прекрасен от лъжа,
по-нежен и от шило,
по-спокоен от смъртта...
Вземаш цялата ми сила,
разпокъсваш моите крила
и с целувка пареща, пропила
устните, ме пускаш да летя...

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??