27 dic 2011, 15:56

Само в спомени 

  Poesía » Otra
476 0 0

 

Гледах днеска на хорото булка -

млада, стройна, нежна, миловидна.

И си мисля:

догодина в люлка

ще гугука рожбата ú свидна.

 

А пък тая мама недоспала

ще я люшка морна в полудрямка.

И от хубостта ú -

днес огряла,

ще остане само тъжна сянка...

 

Ех, ти, младост - крехка, мимолетна,

като полъх кратък преминаваш.

Само в спомени -

звездица светла,

ти завинаги във нас оставаш.

© Славка Любенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??