25 oct 2021, 20:42

Само ядове 

  Poesía » De humor
322 1 12

Ей, омръзна ми от идиоти!
И тебе нека дяволите да те вземат,
че като те видя нищо не работи,
освен нервната ми система.

До бретона ми идва от тебе
все ми се катериш по главата.
Само губиш ценното ми време,
махай се и чешай си ребрата.

Колкото си искаш ми звъни!
Всеки божи път ще ти отказвам.
Телефона като пън, ако мълчи -
това съм аз и не ти се обаждам.

Все на мен живота ми изпраща,
мъже "завинаги" - от ден до пладне,
с кеф в чаша вода да ги давиш,
един да удариш, друг да падне.






© Бисерка Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??