26 feb 2008, 19:29

... Само за миг... 

  Poesía » De amor
589 0 1
Иска ми се да стоплиш
посинелите ми от студ ръце.
Иска ми се да ме докоснеш
само за миг, само за миг...

Иска ми се да усетя топлината ти
нежна върху тялото си...
Иска ми се да целунеш
студеното ми лице...

Иска ми се с усмивка да ме погледнеш,
стопли ме, само за миг, моля те..

© Вили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??