26 февр. 2008 г., 19:29

... Само за миг... 

  Поэзия » Любовная
590 0 1
Иска ми се да стоплиш
посинелите ми от студ ръце.
Иска ми се да ме докоснеш
само за миг, само за миг...

Иска ми се да усетя топлината ти
нежна върху тялото си...
Иска ми се да целунеш
студеното ми лице...

Иска ми се с усмивка да ме погледнеш,
стопли ме, само за миг, моля те..

© Вили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??