Само за теб изгрява деня,
в очите ми пак гори любовта.
Само за теб са тези мечти,
само сега – отново си ти
с любовта,
с любовта,
в моя свят отново носиш светлина…
Във синя утрин, във слънчев ден
блести небето, искри за мен
и ангел светъл с крила трепти,
за миг докосва сърцето ми.
Нежно за теб във мойто сърце
пъстри цветя ще те милват с ръце.
Нежно за теб ще е звездна нощта,
нежно за теб тя ще скрие деня
с любовта,
с любовта
в моя свят отново носиш светлина…
Във синя утрин, във слънчев ден
блести небето, искри за мен
и ангел светъл с крила трепти,
за миг докосва сърцето ми.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados