13 nov 2010, 9:59

Само за теб ще съм истинска 

  Poesía » Versos blancos
2168 0 5

 




Дори до теб да ме няма,
усещай ме тайно в скута си,
аз съм някъде там с теб сляна
и живея тихо в душата ти.
Дишай дълбоко, като за двама,
задържай ме за дълго в дъха си,
аз пулсирам в сърцето ти и стоя там няма,
и се намирам надълбоко в очите ти.
Усещай ме с мислите си все пряма,
почувствай и устните ми
и усмивката си ще ти даря в замяна,
а ти галопирай радостно в дните ми.
В гласа ми не търси промяна,
аз шепна сега с мислите ти
и ме следвай със звездата си огряна,
с нея очертавай силуета ми в Луните ни...
Усещай ме в страст за двама
и любов наново откривай както преди,
виждай ме навсякъде наоколо посяна,
и с поглед слънцето ми магично доведи.
Търси ме,
дори да ме няма,
дори да не разбираш сам душата си,
дори всичко да е лъжа и измама,
дори да  останеш сам с мечтата си,
дори да изчезна с времето си,
дори да съм се сама измислила,
търси ме,
мен само за теб ще ме има,
само за теб ще съм истинска...

© Светлана Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??