17 nov 2009, 19:36

Само за възвишени поети 

  Poesía » De humor
614 0 15

И днес ме засърбя душата -

ще я почеша с някой ред.

Каква е мисълта в главата -

потете се,  велик съм аз поет.

 

Нанизвам думите - да имат рима,

какъв излят, красив куплет!

От много рима смисълът изстина -

ще си остана неразбран поет.

 

Заспивам с мисълта велика -

не оцениха  гениалния ми сан.

Добре, че генът на шизофреника

еднакъв бил на божия талант.

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??