Какво ли всъщност е животът?
Една несбъдната мечта,
във който всеки се надява
да срещне сродната душа.
Любов в омраза се превръща
и крие се в приятел враг,
и след поредния предател
с надежда нова тръгва пак...
Оставаш сам
със свойта сянка
и със изгубена мечта.
Какво ли всъщност е животът???
ЕДНА
ОГРОМНА
САМОТА...
© Красимира Касабова Todos los derechos reservados